۱۰ چالش مفید سئو برای توسعه‌دهندگان وب

Loadingافزودن به علاقه مندی ها

شما یک وب‌سایت شگفت‌انگیز ساخته‌اید، اما چگونه می‌توانید مطمئن شوید که افراد می‌توانند سایت شما را از طریق موتورهای جستجو پیدا کنند؟ در این مقاله 10 روش برتر را پوشش می‌دهیم تا مطمئن شویم وبسایت شما نه تنها برجسته است، بلکه رتبه خوبی نیز در موتورهای جستجو دارد

10 چالش مفید سئو برای توسعه‌دهندگان وب

ده چالش مفید سئو برای توسعه‌دهندگان وب

بالا آوردن وبسایت با کلی محتوا شاید در حد حرف، آسان باشد. اما وقتی بحث سئو و البته زمان و انرژی لازم برای آن می‌رسد، چالش‌ها خودشان را نشان می‌دهند! یک وبمستر یا توسعه دهنده وب، می‌تواند با این چالش‌ها وبسایتی ایده‌آل بسازد و یا اینکه به آنها اهمیتی نداده و وبسایت حتی با کلی محتوا، یک وبسایت مرده به حساب بیاید! این ده چالش مفید سئو را جدی بگیرید تا نتیجه را ببینید.

۱) برای تحقیق در مورد کلمات کلیدی وقت بگذارید

برای تعیین بهترین کلمات کلیدی برای سایت خود، باید کمی تحقیق در مورد کلمات کلیدی انجام دهید. این کار معمولا شامل جستجو در سایت‌های رقیب برای یافتن کلمات کلیدی است که بیشترین میزان ترافیک را برای آنها ایجاد می‌کند. روش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید با تحقیق در مورد کلمات کلیدی شروع کنید.

تحقیق در مورد کلمات کلیدی

یکی از راه‌های پیشنهادی این است که یک فایل Excel برای سایت‌های رقیب خود ایجاد کنید و کلمات کلیدی را اضافه کنید و می‌توانید کلمات کلیدی رقبای خود را کپی کرده و در ابزار Google’s Keyword Tool و Google Webmaster Tools قرار دهید. عناوین وب‌سایت رقبای خود را تجزیه و تحلیل کرده تا دریابید که آنها از چه کلمات کلیدی و ابزارهایی (مانند Ahrefs، Moz، SpyFu یا SEMrush) استفاده می‌کنند تا متوجه شوید دیگران از چه کلمات کلیدی در سایت رقیب استفاده می‌کنند.

۲) روی برچسب عنوان (Title Tag) خود تمرکز کنید

برچسب عنوان (Title Tag)

این کار، کاری است که برای هر مقاله باید انجام شود. باید جسورانه باشد و توجه را جلب کند تا بتواند چشم کاربران بالقوه را به خود جلب کند. عنوان را در حدود ۶۰ تا ۹۰ کاراکتر انتخاب کنید تا مطمئن شوید که به درستی در موتورهای جستجو نمایش داده می‌شود و همچنین در برگه مرورگر قابل خواندن است. همانطور که عنوان خود را می‌نویسید، روی کلمات کلیدی منحصر به فردی که خوانندگان شما احتمالا جستجو می‌کنند تمرکز کنید. همچنین مطمئن شوید که کلمات کلیدی انتخاب شده با صفحه شما مرتبط هستند.

۳) برچسب‌های H2 ، H1 و H3 خود را با دقت بسازید

برچسب‌های H1، H2، H3 خود را با دقت بسازید

استفاده دقیق از تگ‌های هدینگ به موتورهای جستجو کمک می‌کند کلمات کلیدی را در صفحه شما شناسایی کنند. برای به دست آوردن بهترین نتایج از تگ‌های هدر خود، از H1، H2 و H3 به ترتیب با کلمات کلیدی در هدر H2 و H3 خود استفاده کنید که از تگ H1 شما پشتیبانی می‌کند. به یاد داشته باشید، تگ H1 شما باید از تگ عنوان شما پیروی کند، در حالی که H2 و H3 می‌توانند گسترش یافته و زمینه اضافه کنند. همچنین می‌توانید از چندین تگ H2 و H3 استفاده کنید، اما مطمئن باشید که این هدرها از تگ H1 پشتیبانی می‌کنند و با محتوای صفحه شما مرتبط هستند. استفاده از کلمات کلیدی نامربوط در واقع می‌تواند به ضرر شما باشد.

۴) از بارگذاری محتوا با جاوا اسکریپت خودداری کنید

با وجود محبوبیت جاوا اسکریپت، هنوز به خوبی توسط موتورهای جستجو پشتیبانی نمی‌شود و می‌تواند محتوای مهم را از دید موتورهای جستجو پنهان کند. به ویژه برنامه‌های وب پیشرو ممکن است به دلیل بارگیری محتوای کلیدی پس از بارگذاری صفحه، یا در مورد بسیاری از موتورهای جستجو که هنوز جاوا اسکریپت بارگیری نشده را فهرست نمی‌کنند، آسیب ببینند.

این موضوع در مورد بسیاری از سایت‌های رسانه‌های اجتماعی نیز صادق است، به این معنی که محتوای بارگذاری شده به صورت پویا ارزیابی نمی‌شود و در نتیجه اسکلت پیش‌فرض سایت شما همان چیزی است که در موتورهای جستجو و پیش‌نمایش لینک‌ها نشان داده می‌شود.

۵) تصاویر را با دقت نام‌گذاری کنید

در گذشته موتورهای جستجو تصاویر شما را بر اساس تگ alt خود ارزیابی می‌کردند، اما از آنجایی که توسعه‌دهندگان بیشتر و بیشتر کلمات کلیدی نامربوط را در این متن تصویر مخفی بارگذاری می‌کردند، موتورهای جستجو در عوض تاکید بیشتری بر نام واقعی خود تصویر می‌کردند. این بدان معناست که استفاده از نام‌های تصویر عمومی مانند ۱٫jpg می‌تواند به رتبه سایت شما آسیب برساند زیرا موتورهای جستجو ممکن است به دنبال seokeywords.jpg باشند.

اکنون، تنها به این دلیل که تصاویر خود را با کلمات کلیدی مرتبط توصیف می‌کنید، به این معنی نیست که باید تگ alt را نادیده بگیرید. مطمئن شوید که برچسب‌های alt را برای موتورهای جستجوی قدیمی‌تر، در صورتی که تصویر بارگیری نشود، و برای دسترسی (یعنی صفحه‌خوان‌ها) اضافه کنید.

۶) برای بهبود زمان بارگذاری صفحه خود کار کنید

بدیهی است که سایت‌های سریعتر در موتورهای جستجو رتبه بالاتری دارند. بیشتر موتورهای جستجو از صفحه سرعت گوگل برای تعیین سرعت وب‌سایت‌ها استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که گوگل به آن توجه می‌کند سرعت بارگذاری تصاویر است. به همین دلیل، توصیه می‌کنیم نگاهی به مدت زمانی که طول می‌کشد تا اولین تصویر در سایت شما بارگذاری شود بیندازید یا حتی از بارگذاری تنبل برای تصاویر غیر بحرانی استفاده کنید.

برای بهبود زمان بارگذاری صفحه خود کار کنید

تصاویر باید حداکثر ظرف ۳۰ ثانیه بارگیری شوند، پیش از اینکه کاربر واقعا روی صفحه کلیک کند. همچنین باید مطمئن شوید که اگر از چندین تصویر استفاده می‌کنید، آنها به عنوان یک گروه بارگذاری می‌شوند. در مرحله بعد، به مدت زمان بارگذاری یک صفحه وب نگاهی بیندازید. آیا بارگذاری صفحات در سایت شما بیش از سه ثانیه طول می‌کشد؟ باید صفحاتی داشته باشید که سریع برای کاربران بارگذاری شوند، اما کدها و قالب‌های شما به راحتی می‌توانند مانع از این اتفاق شوند.

۷) متن را در سراسر صفحه خود بهینه کنید

فراتر از تگ عنوان، هدرها و تصاویر، مهم است که کلمات کلیدی را در محتوای استاندارد خود وارد کنید و در همین حال برای جلوگیری از بارگذاری بیش از حد کلمات کلیدی تلاش کنید. برای کمک به جلوگیری از بارگذاری بیش از حد و افزایش رتبه بندی موتورهای جستجو در چندین کلمه کلیدی، می‌توانید از عبارات جایگزین استفاده کنید. در مورد «آموزش PHP» یک عبارت جایگزین ممکن است «آموزش PHP» یا «دوره PHP» باشد.

هر دو به پشتیبانی از کلمه کلیدی اصلی کمک می‌کند، در حالی که به صفحه اجازه می‌دهد برای این کلمات کلیدی نیز رتبه‌بندی کند. به یاد داشته باشید که از ابزارهای ذکر شده در بالا برای یافتن کلمات کلیدی مناسب برای سایت خود استفاده کنید و سپس بدون استفاده اجباری از کلمات کلیدی یا تکراری شدن بیش از حد، آنها را در جملات عادی جاسازی کنید.

همچنین به خاطر داشته باشید، همانطور که محتوا و کلمات کلیدی در صفحه برای موتورهای جستجو مهم است، نحوه تعامل کاربران با آن محتوا نیز بسیار مهم است. اگر تجربه کار با صفحه شما نرخ پرش بالا یا تعامل کم با محتوا داشته باشد، احتمالا در اولویت موتورهای جستجو قرار می‌گیرند، به این معنی که صفحه‌ای که برای موتورهای جستجو بسیار بهینه شده است، اما نه برای انسان، ممکن است از رتبه بالاتری برخوردار باشید، اما تنها برای مدت کوتاهی و پس از آن به شدت جریمه خواهید شد.

۸) Domain و Page Authority خود را بسازید

Domain و Page Authority نه تنها با تعداد بک لینک‌ها (یا سایت‌هایی که به دامنه یا صفحه شما لینک می‌دهند)، بلکه کیفیت سایت‌ها و صفحاتی که به شما لینک می‌دهند نیز تعیین می‌شود. یکی از روش‌هایی که به دست آوردن یک DA یا PA بهتر را سخت‌تر کرده است، خرید یا به دست آوردن بک لینک‌های انبوه است.

Domain و Page Authority خود را بسازید

توجه داشته باشید که این عمل در واقع مخالف TOS گوگل است و ممکن است منجر به مسدود شدن کل سایت شما از نتایج جستجوی آنها شود. به دلیل این روش، تمرکز بر سایت‌های با کیفیت بالا و تلاش برای به دست آوردن بک لینکهای طبیعی یا از طریق مشارکت یا محتوای سندیکایی (مانند پست‌های وبلاگ) مهم است.

۹) از شبکه های اجتماعی بهره ببرید

رسانه‌های اجتماعی می‌توانند ابزار قدرتمندی برای افزایش بازدید از صفحه باشند و در عین حال رتبه‌بندی موتورهای جستجوی شما را نیز بهبود ببخشند! به یاد داشته باشید، اکثر سایت‌های اجتماعی جاوا اسکریپت را پشتیبانی نمی‌کنند یا نمی‌خوانند، بنابراین مطمئن شوید که محتوای شما در صفحه موجود است.

از شبکه های اجتماعی بهره ببرید

اگر یک برنامه وب پیشرفته با جاوا اسکریپت دارید که محتوای شما را بارگیری می‌کند، از Headless Chrome برای ارائه نسخه رایگان جاوا اسکریپت سایت خود برای ربات‌های خاص استفاده کنید (توجه داشته باشید: محتوا باید همان محتوایی باشد که کاربر می‌بیند یا سایت شما ممکن است همان محتوا را داشته باشد در غیر اینصورت ممکن است سایت شما مسدود شود).

همچنین ابزارهای متعددی وجود دارد که به شما امکان می‌دهد پیش از ارسال محتوا به خوانندگان خود، محتوا را از طریق جاوا اسکریپت در بطن سرور بسازید. برای کمک به قرار گرفتن در معرض دید بیشتر، لینک‌های به اشتراک‌گذاری اجتماعی یا ابزارهایی مانند AddThis را اضافه کنید.

۱۰) سئوی خوب زمان می برد

حقیقت این است که واقعا هیچ راز یا مؤلفه خاصی برای رتبه‌بندی خوب در موتورهای جستجو وجود ندارد.

سئوی خوب زمان می برد

این موضوع مربوط به قالب‌بندی صحیح صفحه شما، اطمینان از خوانایی آن برای موتورهای جستجو و ارائه محتوایی است که خوانندگان شما با آن درگیر شوند. همچنان که که محتوای ارزشمندتری ارائه می‌دهید و افراد بیشتری محتوای شما را لایک می‌کنند و به آن لینک می‌دهند (Domain Authority سایت شما به تدریج افزایش می‌یابد و سایت و صفحات شما قدرتمندتر می‌شوند) که منجر به داشتن رتبه بالاتری می‌شود.

این مطلب مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا رای ثبت شود!

میانگین آرا 0 / 5. تعداد آرا: 0

این پست ستاره‌ای ندارد! به آن ستاره دهید!

دیدگاه ها

مطالب مشابه

چگونه XML-RPC را در وردپرس غیرفعال کنیم

چگونه XML-RPC را در وردپرس غیرفعال کنیم

چگونه XML-RPC را برای امنیت بهتر وردپرس غیرفعال کنیم احتمالا نمی دانستید که باید XMLRPC را در وب سایت وردپرس خود غیرفعال کنید. امروزه با سرعت بیشتر اینترنت، عملکرد XML-RPC […]

هفت نکته برای پاک کردن فضای حافظه هاست وب سایت

هفت نکته برای پاک کردن فضای حافظه هاست وب سایت

۷ نکته برای پاک کردن فضای حافظه هاست وب سایت در حالی که می ‌توانید هاست سایت را به یک هاست با ظرفیت بیشتر ارتقا دهید، اغلب می ‌توانید فضای […]

چگونه سایت وردپرس خود را به کنسول جستجوی گوگل اضافه کنید

چگونه سایت وردپرس خود را به کنسول جستجوی گوگل اضافه کنید

چگونه سایت وردپرس خود را به کنسول جستجوی گوگل (Google Search Console) اضافه کنید در این راهنما، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه به راحتی سایت وردپرس خود […]

ده نکته سئو وردپرس برای رشد ترافیک به صورت طبیعی

ده نکته سئو وردپرس برای رشد ترافیک به صورت طبیعی

۱۰ نکته سئو وردپرس برای رشد ترافیک به صورت طبیعی این همان کاری است که وقتی می ‌خواهید یک وب‌ سایت ایجاد کنید، انجام می ‌دهید؛ یک سیستم مدیریت محتوا […]

انجام تست سرعت وبسایت اصولی چگونه است؟

انجام تست سرعت وبسایت اصولی چگونه است؟

چگونه به درستی تست سرعت وبسایت را اجرا کنیم (۸ مورد از بهترین ابزارها) بهترین ابزارها برای اجرای تست سرعت وبسایت ابزارهای تست سرعت و نظارت بر عملکرد وبسایت رایگان […]

آیا باید عنوان صفحه (Page Title) و H1 متفاوت باشند؟

آیا باید عنوان صفحه (Page Title) و H1 متفاوت باشند؟

آیا باید عنوان صفحه (Page Title) و H1 یکی باشند؟ بیایید عنوان صفحه و H1 را مورد کندوکاو قرار دهیم و ببینیم که آیا هر دوی اینها باید یک متن […]