هفت نکته برای پاک کردن فضای حافظه هاست وب سایت

Loadingافزودن به علاقه مندی ها

یک موضوع قطعی در هنگام راه اندازی یک وب سایت این است که با گذشت زمان از فضای ذخیره سازی هاست بیشتری استفاده خواهید کرد. محتوای وب ‌سایت، نسخه ‌های نرم‌ افزار جدیدتر، افزونه ‌ها، داده ‌های کاربر، ایمیل ‌ها و غیره همگی فضای بیشتری را اشغال می ‌کنند تا اینکه در نهایت ظرفیت ذخیره‌ سازی هاست شما به حد مجاز خود نزدیک شود. هنگامی که این اتفاق می افتد، عملکرد وب سایت شما می تواند کاهش یابد و نمی توانید داده های اضافی را برای رشد کسب و کار خود ذخیره کنید.

هفت نکته برای پاک کردن فضای حافظه هاست وب سایت

۷ نکته برای پاک کردن فضای حافظه هاست وب سایت

در حالی که می ‌توانید هاست سایت را به یک هاست با ظرفیت بیشتر ارتقا دهید، اغلب می ‌توانید فضای خالی را تنها با تمیز کردن موارد موجود در آن بازیابی کنید. در این مقاله هشت نکته آورده شده است که به شما کمک می کند فضای دیسک وب سایت خود را پاکسازی کنید.

۱ – نرم افزارهای غیر ضروری را پاک کنید

اکثر وب سایت ها چندین نرم افزار غیر ضروری در فضای دیسک خود ذخیره می کنند. به عنوان مثال، اگر سایت شما با وردپرس ساخته شده است، از قبل دارای یک تم و افزونه پیش فرض است که احتمالا هرگز از آن استفاده نکرده اید یا قصد حذف آن را نداشته اید.

یک روش معمول هنگام جستجوی یک افزونه یا تم جدید این است که افراد اغلب چندین پلاگین مختلف را نصب می کنند تا بهترین را انتخاب کنند. آنها فقط یکی را فعال می کنند اما اغلب بقیه را نصب و تنها غیرفعال می کنند. همه اینها فضای گران بهایی را اشغال می کنند اما هیچ استفاده ای ندارند. خلاص شدن از شر آنها می تواند فضای بسیار زیادی را آزاد کند؛ همچنین می توانید فایل های پشتیبان ذخیره شده را که هنگام نصب نرم افزار جدید ایجاد شده است پاک کنید.

۲ – فایل های مخفی را پاک کنید

در حالی که ممکن است از نرم افزارهای استفاده نشده آگاهی داشته باشید، راه های زیادی وجود دارد که بدون اطلاع شما فضا را اشغال می کنند. اگر وب ‌سایتی دارید که در آن ارسال نظرات مجاز است، ممکن است متوجه شوید که نظرات اسپم زیادی روی دیسک شما ذخیره شده و منتظرند تا به صورت دستی آنها را حذف کنید. برای سایت های محبوب دریافت هزاران مورد اسپم غیر معمول نیست. همه آنها را حذف کنید و پلاگین Akismet را فعال کنید تا مطمئن شوید که در آینده به طور خودکار حذف می شوند.

همچنین به دنبال صفحات قدیمی، پست ‌ها، تصاویر و سایر محتوایی که آفلاین کرده‌ اید اما حذف نشده ‌اند، و همچنین ویرایش ‌های غیرضروری پستی که قصد بازیابی آن‌ ها را ندارید، بگردید. یکی دیگر از مشکلات رایج مربوط به فایل های لاگ قدیمی است. به جای نگه داشتن آنها در سرور خود، به سادگی آنها را در کامپیوتر آپلود کنید تا فضا خالی شود.

فایل های مخفی را پاک کنید

۳ – ایمیل های قدیمی را حذف کنید

برخی از برنامه های هاستینگ فایل های وب و فایل های ایمیل را روی یک سرور ذخیره می کنند و این بدان معناست که ایمیل ها فضای دیسک مورد نیاز وب سایت شما را اشغال می کنند. از آنجایی که مردم تمایل دارند ایمیل ‌های قدیمی را نگه دارند، این امر می ‌تواند باعث هدر رفتن فضای ذخیره ‌سازی شود، به خصوص زمانی که فایل های پیوست ایمیل وجود دارد. حذف دائم ایمیل‌ های قدیمی، خالی کردن پوشه‌ های اسپم و سطل زباله می ‌تواند فضای بیشتری را فراهم کند، به خصوص اگر مدتی است که به خوبی فایل ها را پاک نکرده باشید.

ایمیل های قدیمی را حذف کنید

اگر این مشکلی بزرگ برای شما است، احتمالا عاقلانه تر این است که یک حساب هاست داشته باشید که در آن ایمیل ها و فایل های وب در سرورهای مختلف ذخیره می شوند.

۴ – هاست خود را بیش از حد شلوغ نکنید

فقط به این دلیل که هاست وب شما به شما اجازه می دهد چندین سایت را در یک پلن هاست میزبانی کنید، به این معنی نیست که همیشه این کار بهترین راه پیش رو است. بله ممکن است کمی در هزینه صرفه جویی کند، اما با استفاده از چندین نمونه از نرم افزار، تم ها و افزونه های وب سایت در یک پلن هاست، حساب های هاست مشترک به زودی ممکن است با کمبود فضا مواجه شوند. همچنین بر عملکرد سایت ها تاثیر خواهد گذاشت. از آنجایی که هاست فقط با مبلغ اندکی در ماه در دسترس است، دادن فضای اختصاصی به هر سایت برای رشد یک سرمایه گذاری مقرون به صرفه است چرا که مشکلاتی را که در مراحل بعدی ایجاد می شود را برطرف می کند.

۵ – به صورت از راه دور فایل های مدیا بزرگ را هاست کنید

در حالی که ویدیو به شکل بسیار محبوبی از محتوای وب تبدیل شده است، فایل های ویدیویی می توانند بسیار بزرگ باشند، به خصوص اگر برای وب بهینه سازی نشده باشند. به جای اینکه آنها را در سرور خود ذخیره کنید که فضای بسیار زیادی را اشغال می کنند، راه حل بهتر این است که آنها را در یک هاست ویدیویی مانند آپارات آپلود کنید و سپس آنها را به وب سایت خود لینک دهید یا به صورت کد iframe سرویس دهنده، استفاده نمایید. جدای از صرفه جویی در فضا، انجام این کار باعث می شود صفحات شما سریعتر بارگذاری شوند و ویدیوها عملکرد بهتری داشته و بازدید بیشتری داشته باشند.

ه صورت از راه دور فایل های مدیا بزرگ را هاست کنید

۶ – از ابزارهای تحلیل از راه دور استفاده کنید

در حالی که می توانید از داخل کنترل پنل خود به برخی از ابزارهای تجزیه و تحلیل عالی دسترسی داشته باشید، اگر فضای خالی شما تمام شده باشد، ممکن است ارزش انتخاب یک سرویس از راه دور مانند Google Analytics را داشته باشد. دلیل انجام این کار این است که تجزیه و تحلیل به جمع آوری داده های ترافیکی بسیار زیادی نیاز دارد، در حالی که ابزارهای راه دور این را در سرورهای خود ذخیره می کنند، اما ابزارهایی مانند AWStats آن را در سرور شما ذخیره می کنند.

از ابزارهای تحلیل از راه دور استفاده کنید

۷ – محتوای تولید شده توسط کاربر را کنترل کنید

همه سایت ها اجازه آپلود محتوای تولید شده توسط کاربر را نمی دهند، اما اگر این کار را انجام دهید، هر قسمت از محتوا فضای وب بیشتری را اشغال می کند. می ‌توانید با حذف محتوای قدیمی که هرگز دیده نمی‌ شوند و کنترل آنچه که اجازه می ‌دهید آپلود شود، در فضا صرفه ‌جویی کنید. برای مثال می ‌توانید برای قالب ‌های تصویر و اندازه فایل ‌ها محدودیت قائل شوید و تاریخ انقضا را طوری تنظیم کنید که محتوای قدیمی ‌تر زمانی که برای مدت زمان مشخصی در سایت بود، به ‌طور خودکار حذف شود.

محتوای تولید شده توسط کاربر را کنترل کنید

جمع بندی

اگر با مقدار فضای دیسکی که برای وب سایت خود باقی گذاشته اید مشکل دارید، پیشنهادات ارائه شده در این مقاله به شما کمک می کند تا درهم و برهمی های غیر ضروری را پاک کنید. با این حال، در بسیاری از موارد، این تنها یک راهکار موقت خواهد بود. اگر به حد مجاز خود نزدیک می شوید، یک سیگنال واضح است که باید خیلی سریع به سراغ یک راه حل بهتر بروید. اگر فضای خالی تمام شود، ممکن است وب سایت شما به کلی از کار بیفتد.

این مطلب مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا رای ثبت شود!

میانگین آرا 0 / 5. تعداد آرا: 0

این پست ستاره‌ای ندارد! به آن ستاره دهید!

دیدگاه ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

Com در برابر Net - تفاوت میان پسوندهای دامنه چیست

Com در برابر Net – تفاوت میان پسوندهای دامنه چیست

Com یا Net – تفاوت میان پسوندهای دامنه چیست آیا تا به حال فکر کرده‌اید که تفاوت میان پسوندهای نام دامنه com. و net. چیست؟ انتخاب نام دامنه مناسب بسیار […]

بررسی انواع مختلف اعتبارنامه SSL برای وبسایت

بررسی انواع مختلف اعتبارنامه SSL برای وبسایت

بررسی انواع مختلف اعتبارنامه SSL در چند سال اخیر تعداد سازمان هایی که از اعتبارنامه های SSL استفاده می کنند به طور چشمگیری افزایش یافته است. برنامه هایی که SSL […]

اضافه کردن ستون تاریخ ثبت نام کاربر به صفحه کاربران

اضافه کردن ستون تاریخ ثبت نام کاربر به صفحه کاربران

اضافه کردن ستون تاریخ ثبت نام کاربر به صفحه کاربران ادمین وردپرس در این اسکرین شات، ستون تاریخ ثبت نام اضافه شده است و وقتی روی عنوان آن کلیک می‌کنید، […]

چگونه XML-RPC را در وردپرس غیرفعال کنیم

چگونه XML-RPC را در وردپرس غیرفعال کنیم

چگونه XML-RPC را برای امنیت بهتر وردپرس غیرفعال کنیم احتمالا نمی دانستید که باید XMLRPC را در وب سایت وردپرس خود غیرفعال کنید. امروزه با سرعت بیشتر اینترنت، عملکرد XML-RPC […]

10 چالش مفید سئو برای توسعه‌دهندگان وب

۱۰ چالش مفید سئو برای توسعه‌دهندگان وب

ده چالش مفید سئو برای توسعه‌دهندگان وب بالا آوردن وبسایت با کلی محتوا شاید در حد حرف، آسان باشد. اما وقتی بحث سئو و البته زمان و انرژی لازم برای […]

هاست وبسایت شما چگونه بر سئو اثر می گذارد؟

هاست وبسایت شما چگونه بر سئو اثر می گذارد؟

چگونه هاست سایت شما بر سئو اثر می گذارد؟ برای استفاده از مزایای سئو ، کسب و کارها ابتدا باید اطمینان حاصل کنند که هاست وبسایت آنها یک هاست وب […]