هاست وبسایت شما چگونه بر سئو اثر می گذارد؟
هر کسب و کاری که امیدوار است حضور خود را در شبکه جهانی وب افزایش دهد باید قوانین بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) را رعایت کند. از آنجایی که گوگل حدود 92 درصد از بازار جستجو را در اختیار دارد، رتبه بندی بالا در SERP ها قابلیت جستجو، دیده شدن و اعتبار یک برند را بهبود می بخشد.
چگونه هاست سایت شما بر سئو اثر می گذارد؟
برای استفاده از مزایای سئو ، کسب و کارها ابتدا باید اطمینان حاصل کنند که هاست وبسایت آنها یک هاست وب قابل اعتماد و کاملا کاربردی است. بدون بررسی دقیق، انتخاب یک ارائه دهنده هاست اشتباه ممکن است بیشتر از اینکه مفید باشد، ضرر داشته باشد. در اینجا دلایلی آورده شده است که چرا انتخاب هاست وب مناسب برای سئو سایت حیاتی است:
آنچه میخوانید:
Uptime و Downtime سرور
موتورهای جستجو تاکید زیادی بر قابلیت “باثباتی“ یک وب سایت دارند که تا حد زیادی بر اساس زمان کار و خرابی سرور است. این معیار برای حفظ کیفیت نتایج جستجو بسیار مهم است. Downtime به مدت زمانی اطلاق می شود که وب سایت به دلیل مشکلات سرور غیر قابل دسترسی است. اگر زمانی که ربات های موتورهای جستجو سعی می کنند سایتی را خزش کنند، سایت همیشه خراب باشد، آن سایت به عنوان با شاخصه غیرقابل اعتماد علامت گذاری می شود و در نتیجه رتبه آن کاهش می یابد.
به این ترتیب، انتخاب یک هاست وب عالی بسیار مهم است. این امر تضمین می کند که وب سایت شما منابع کافی برای فعالیت در ۹/۹۹ درصد از زمان ها را در اختیار خواهد داشت. اگر سایتی به طور منظم خرابی داشته باشد، یک نشانه واضح برای تغییر ارائه دهندگان هاست وبسایت است.
سرعت بارگذاری هاست وبسایت
از سال ۲۰۱۰ گوگل اهمیت سرعت بارگذاری صفحه را هنگام تعیین رتبه بندی جستجو برجسته کرده است. علاوه بر این، به وضوح بیان می کند که دو ثانیه، سرعت بارگذاری ایدهآل برای سایت ها است. دلیل این موضوع چیست؟ هرچه سرعت سایت بیشتر باشد، سایت تجربه کاربری بهتری ارائه خواهد داد و آستانه صبر کاربر تمام نمیشود. از نقطه نظر تجاری، سرعت بارگذاری خوب صفحه از منظر فروش و دیده شدن بسیار کمک کننده است.
طبق گفته آمازون، کاهش یک ثانیه ای در بارگذاری صفحه آنها می تواند سالانه ۶/۱ میلیارد دلار برای آنها هزینه داشته باشد! اگر یک وب سایت با هدف تبدیل ترافیک به فروش ساخته شده است، این امر یک عامل کلیدی است که همه صاحبان سایت باید روی آن سرمایه گذاری کنند. در حالی که سرعت بارگذاری صفحه به طور کامل به هاست وب بستگی ندارد اما داشتن یک ارائه دهنده قابل اعتماد می تواند از زمان بارگذاری وب سایت را با استفاده از آخرین فناوری ها و زیرساخت ها برای مدیریت حجم بالای ترافیک پشتیبانی کند. اگر یک صفحه وب شما بیش از دو ثانیه طول بکشد تا بارگذاری شود، نشانه واضحی است که نیاز به ارزیابی مجدد هاست وب دارید.
موقعیت مکانی سرور
مکان سرور ارتباط نزدیکی با سرعت سایت شما دارد. برای کاهش تاخیر، توصیه می شود وب سایت خود را در مرکز داده ای که در نزدیکی بازدیدکنندگان قرار دارد، هاست کنید. هر چه مسافت کمتر باشد، انتقال داده ها در زمان کمتری صورت می پذیرد. به همین دلیل، گوگل ترجیح می دهد نتایج را بر اساس موقعیت مکانی کاربر نشان دهد. بنابراین اگر بازدیدکنندگان شما عمدتا در ایران هستند، هاست وبی را انتخاب کنید که در ایران مرکز داده دارد. به این ترتیب، شانس بیشتری برای رتبه بندی خوب خواهید داشت.
از طرف دیگر، اگر یک تجارت جهانی هستید، می توانید یک شرکت میزبانی با شبکه ای از سرورهای توزیع شده جغرافیایی مانند CDN را نیز انتخاب کنید. بنابراین مشتریان شما هر کجا که باشند، وب سایت همیشه در صدر SERP های گوگل قرار می گیرد. البته این مورد جای بحث دارد، چرا که بدلیل حجم تحریم ها و سیاستهای امنیت شبکه داخلی، برای سئوی بهتر در زمینه بک لینک سازی، از هاست خارجی استفاده کنید. اگر سئوی محلی برایتان مهم است و نیازی به لینک سازی ندارید، هاست داخلی گزینهای مناسب است.
چگونه هاست وب درست را انتخاب کنیم؟
جدای از عوامل کلیدی ذکر شده در بالا، اطمینان از اینکه ارائه دهنده دارای پشتیبانی عالی مشتری، ویژگی های امنیتی و گزینه های ارتقا است نیز مهم است. به عنوان مثال، هاست وب با پشتیبانی مشتری ۲۴ ساعته را انتخاب کنید، تا بتوانید هر زمان که مشکلی پیش آمد با آنها تماس بگیرید. از نظر امنیت، هاست وبی را انتخاب کنید که اقدامات امنیتی مختلفی مانند پشتیبان گیری و به روز رسانی منظم، شناسایی و حذف بدافزار و حفاظت از DDoS را ارائه می دهد.
هفت نکته برای پاک کردن فضای حافظه هاست وب سایت
۷ نکته برای پاک کردن فضای حافظه هاست وب سایت در حالی که می توانید هاست سایت را به یک هاست با ظرفیت بیشتر ارتقا دهید، اغلب می توانید فضای […]
انجام تست سرعت وبسایت اصولی چگونه است؟
چگونه به درستی تست سرعت وبسایت را اجرا کنیم (۸ مورد از بهترین ابزارها) بهترین ابزارها برای اجرای تست سرعت وبسایت ابزارهای تست سرعت و نظارت بر عملکرد وبسایت رایگان […]
بررسی ۶ صفحه ساز با قابلیت کشیدن و رها کردن وردپرس
بررسی شش مورد از بهترین صفحه سازهای وردپرس صفحه ساز وردپرس به شما این امکان را می دهند که بدون نوشتن هیچ کدی طرح وبسایت خود را ایجاد، ویرایش و […]
چگونه XML-RPC را در وردپرس غیرفعال کنیم
چگونه XML-RPC را برای امنیت بهتر وردپرس غیرفعال کنیم احتمالا نمی دانستید که باید XMLRPC را در وب سایت وردپرس خود غیرفعال کنید. امروزه با سرعت بیشتر اینترنت، عملکرد XML-RPC […]
۱۵ موردی که باید قبل از تغییر تم وردپرس انجام دهید
پانزده موردی که باید پیش از تغییر تم وردپرس انجام دهید اقدامات قبل از تغییر تم وردپرس در این مقاله چک لیستی از کارهایی که باید پیش از تغییر قالب […]
رفع خطای ایجاد اتصال به پایگاه داده در وردپرس
هیچگونه خطای ایجاد اتصال به پایگاه داده در وردپرس را برطرف کنیم آیا خطای «خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده» را در وبسایت وردپرس خود مشاهده میکنید؟ این یک خطای […]