چگونه محتوای سرقت شده در وردپرس را پیدا و حذف کنیم

Loadingافزودن به علاقه مندی ها

آیا به دنبال راهی برای یافتن و حذف محتوای سرقت شده در وردپرس هستید؟ شما سخت روی وبسایت خودکار کرده‌اید، اما اکنون محتوای شما به سرقت رفته، منتشر شده است و ترافیک از برند شما گرفته شده است.

چگونه محتوای سرقت شده در وردپرس را پیدا و حذف کنیم

چگونه به سادگی محتوای سرقت شده در وردپرس را پیدا و حذف کنیم (پنج روش)

در این مقاله ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه می‌توانید محتوای سرقت شده را در وردپرس پیدا و حذف کنید، مهم نیست که یک پست باشد یا کل سایت شما کپی شده باشد.

چرا و چگونه محتوای وبسایت به سرقت می‌رود؟

یکی از روش‌های رایج برای سرقت محتوا، نشر دوباره آن توسط ربات‌ها است. این همان جایی است که محتوا از سایت شما گرفته می‌شود، معمولا از طریق فید RSS شما، و دوباره در سایت دیگری منتشر می‌شود.

گاهی اوقات محتوای شما به سادگی کپی و مستقیما در وبسایت دیگری قرار می‌گیرد، از جمله قالب‌بندی، تصاویر، ویدیوها و موارد دیگر. در مواقع دیگر محتوای شما با ذکر منبع و لینکی به وبسایت شما، اما بدون اجازه، مجددا ارسال می‌شود. اگرچه این کار می‌تواند به سئوی شما کمک کند، اما ممکن است بخواهید محتوای اصلی خود را تنها در سایت خود نگه دارید.

معمولا انگیزه اصلی برای سرقت محتوا سود بردن از کار سخت شماست. به سرقت رفتن محتوا یک تجربه استرس‌زا است که متاسفانه بسیاری از صاحبان سایت وردپرس آن را تجربه می‌کنند. بدانید که تنها نیستید و این مشکلی است که می‌توان آن را برطرف کرد. در اینجا ۵ روش رایج برای یافتن و حذف محتوای دزدیده شده در وردپرس آورده شده است.

۱) نوتیفیکشن‌های سرقت محتوای خودکار را تنظیم کنید

گاهی اوقات بازدیدکنندگان وفادار شما به شما هشدار می‌دهند که محتوای شما به سرقت رفته است یا آن را در جای دیگری در وب دیده‌اند. خوشبختانه لازم نیست منتظر بمانید تا یک خواننده به شما اطلاع دهد. Google Alerts اغلب برای نوتیفیکیشن‌های نام تجاری استفاده می‌شود. شما نام وبسایت خود را وارد می‌کنید و هر زمان که به صورت آنلاین از شما نام برده می‌شود، نوتیفیکیشن‌های ایمیل را دریافت می‌کنید.

نوتیفیکشن‌های سرقت محتوای خودکار را تنظیم کنید

اما، از همین ویژگی می‌توان برای آگاه کردن شما از محتوایی که بدون اجازه شما استفاده می‌شود استفاده کرد. به سادگی به Google Alerts بروید. در مرحله بعد، نام وب سایت، URL خود را وارد کنید یا از بخشی از مقاله خود استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر هر پست وبلاگ را با همان CTA پایان دهید، می‌توانید هر زمان که این پست آنلاین ظاهر شد، نوتیفیکیشن دریافت کنید.

پس از آن، “Sources” را انتخاب می‌کنید. “Blogs” و “Web” را از لیست کشویی انتخاب کنید. سپس روی «Create Alert» کلیک کنید. اکنون، هر زمان که محتوای شما در وب ظاهر شود یا وبسایت شما ذکر شود، ایمیلی دریافت خواهید کرد.

۲) به صورت دستی به جستجوی محتوای کپی شده بپردازید

Copyscape یک ابزار بررسی سرقت ادبی است که می‌تواند برای یافتن محتوای دزدیده شده منتشر شده در سایر نقاط وب نیز مورد استفاده قرار گیرد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که به Copyscape بروید و آدرس وبسایت خود را وارد کنید.

Copyscape یک ابزار بررسی سرقت ادبی است

همچنین می توانید یک صفحه یا URL پست را وارد کنید تا ببینید آیا یکی از پست‌های وبلاگ یا صفحات سایت شما کپی شده و به سرقت رفته است یا خیر.

نسخه رایگان این ابزار ۱۰ نتیجه برتر را به شما می‌دهد که برای وبلاگ‌های وردپرس کوچک کافی است. اگر وبسایت بزرگ‌تری دارید یا می‌خواهید از هر ذکر متن کپی شده خود نتایج را داشته باشید، باید به نسخه پریمیوم ارتقا دهید.

نسخه پولی این ابزار به شما امکان می‌دهد تا ۱۰۰۰۰ صفحه را با یک کلیک بررسی کنید. اگر محتوای زیادی در وبسایت وردپرس خود منتشر می‌کنید، این کار می‌تواند بسیار مفید باشد. ابزار دستی دیگری که می‌توانید استفاده کنید Grammarly است. Grammarly یک ابزار آنلاین محبوب بررسی گرامر است. نسخه پریمیوم Grammarly دارای یک بررسی کننده سرقت ادبی داخلی است. می‌توانید محتوای خود را کپی کرده و در ابزار جای‌گذاری کنید، و آن را اسکن می‌کند تا ببیند آیا موارد منطبق به صورت آنلاین هستند یا خیر.

۳) با میزبان یا ثبت کننده متخلف تماس بگیرید

شما محتوای دزدیده شده را پیدا کرده‌اید، حالا چه؟ ساده‌ترین راه برای حذف محتوای دزدیده شده، ثبت شکایت DMCA علیه وبسایت است. معمولا اگر یک وبسایت اسپم یا سایتی است که محتوای شما را از فید RSS شما می‌گیرد، پیدا کردن اطلاعات تماس ممکن است دشوار باشد. با این حال می‌توانید از ابزار جستجوی IsItWP برای یافتن محل میزبانی دامنه و وبسایت استفاده کنید.

ثبت شکایت DMCA علیه وبسایت

به سادگی دامنه‌ای را که محتوای دزدیده شده شما را منتشر کرده است وارد کنید و روی “Analyze Website” کلیک کنید. این ابزار هر گونه اطلاعات موجود از جمله شرکت میزبانی وب و ثبت کننده را جمع‌آوری می‌کند.

متوجه خواهید شد که حتی اگر وبسایت از وردپرس استفاده نمی‌کند، میزبان و ثبت کننده نشان داده می‌شوند. می‌توانید مستقیما با میزبان و ثبت‌کننده تماس بگیرید تا سعی کنید سایت را حذف کنید. از آنجایی که سرقت محتوا یک فعالیت غیرقانونی است، شرکت‌های میزبانی وب نمی‌خواهند وبسایت‌هایی را که قانون را نقض می‌کنند میزبانی کنند. اکثر شرکت‌های معتبر میزبانی وب درخواست‌های DMCA را جدی می‌گیرند و برای حل این وضعیت از جمله حذف صفحات نقض‌شده با شما همکاری خواهند کرد.

۴) یک اعلامیه حذف به گوگل ارسال کنید

راه دیگر برای حذف محتوای دزدیده شده تماس مستقیم با گوگل است. در استفاده از این روش باید مراقب باشید چرا که نیاز به اثبات زیادی دارد و اگر گزارشات نادرست انجام دهید، ممکن است حساب شما را با مشکل مواجه کند.

Google Search Console Copyright Removal Tool

چند راه مختلف برای ثبت شکایت DMCA با گوگل وجود دارد، اما توصیه می‌کنیم از یکی از راه‌های موجود در کنسول جستجوی گوگل استفاده کنید. ابتدا باید سایت خود را با کنسول جستجوی گوگل متصل کنید. سپس می‌توانید از ابزار حذف حق نسخه‌برداری کنسول جستجوی گوگل استفاده کنید.

یک اعلامیه حذف به گوگل ارسال کنید

به سادگی روی “Create a new notice” کلیک کنید. با این کار صفحه‌ای ظاهر می‌شود که در آن می‌توانید تمام اطلاعات مربوطه از جمله اطلاعات تماس خود، پست‌هایی که به سرقت رفته‌اند و مکان مطالب دزدیده شده را وارد کنید.

هرچه اطلاعات دقیق‌تری بتوانید ارائه دهید، احتمال حذف سایت متخلف بیشتر است. اگر نیاز به جمع‌آوری اطلاعات بیشتر برای شکایت خود دارید، می‌توانید از ابزاری مانند Wayback Machine استفاده کنید.

این ابزار در مقاطع زمانی مختلف از وبسایت شما عکس‌های فوری می‌گیرد. بنابراین می‌توانید تاریخ انتشار مقاله را با سایت متخلفی که بعدا محتوای شما را دزدیده است مقایسه کنید.

۵) از یک اسکنر All in One و ابزار حذف استفاده کنید

همچنین می‌توانید از ابزار Digital Millennium Copyright Act (DMCA) برای کمک به یافتن محتوای تکراری در سراسر وب استفاده کنید. تنها URL خود را در ابزار وارد کنید و وبسایت‌هایی را که محتوای شما را دزدیده‌اند جستجو می‌کند.

Digital Millennium Copyright Act (DMCA)

هنگامی که سایتی را پیدا کردید که محتوای شما را سرقت کرده است، می‌توانید روی “Launched Managed Takedown” کلیک کنید تا فرآیند حذف شروع شود. توجه داشته باشید که نتایج همیشه محتوای سرقتی نخواهد بود. گاهی اوقات اینفوگرافیک‌ها، بک لینک‌ها، نام‌های تجاری بدون لینک و موارد دیگر هستند.

فرآیند کشف و حذف مشابه ابزارهای بالا است، اما به جای استفاده از چندین ابزار، می‌توانید همه چیز را یک جا بررسی کنید.

آخرین پیشنهادات در مورد مقابله با کپی برداری محتوا

سرقت محتوا یک مشکل واقعی است که هر صاحب وبسایتی با آن دست و پنجه نرم می‌کند. متاسفانه هر چه وبسایت شما بزرگتر شود، افراد بیشتری از شما کپی می‌کنند. برخی از آنها با استفاده از ابزارهای خودکار اسکرچ کردن محتوا (معمولا ربات هستند)، سرقت محتوای آشکار را انجام می‌دهند، در حالی که برخی دیگر از محتوای شما الهام می‌گیرند.

به عنوان صاحب وبسایت، دزدیده شدن محتوای شما بسیار خسته کننده است. ما به طور مرتب با سایت‌هایی که با آنها همکاری داشته‌ایم با این موضوع سروکار داریم. سایت‌های ربات خودکار خیلی راحت‌تر با شکایات DMCA حذف می‌شوند.

اگر رقیبی دارید که همیشه ایده‌های شما را کپی می‌کند، اما کپی آشکار نیست، در این صورت نمی‌توانید کارهای زیادی در مورد آن انجام دهید. اجازه ندهید که تمرکز شما را پایین بیاورد، بلکه به تمرکز بر ماموریت خود برای خدمت به مخاطبان ادامه دهید.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا نحوه یافتن و حذف محتوای سرقت شده در وردپرس را بیاموزید.

این مطلب مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا رای ثبت شود!

میانگین آرا 0 / 5. تعداد آرا: 0

این پست ستاره‌ای ندارد! به آن ستاره دهید!

دیدگاه ها

مطالب مشابه

15 موردی که باید قبل از تغییر تم وردپرس انجام دهید

۱۵ موردی که باید قبل از تغییر تم وردپرس انجام دهید

پانزده موردی که باید پیش از تغییر تم وردپرس انجام دهید اقدامات قبل از تغییر تم وردپرس در این مقاله چک لیستی از کارهایی که باید پیش از تغییر قالب […]

هاست وبسایت شما چگونه بر سئو اثر می گذارد؟

هاست وبسایت شما چگونه بر سئو اثر می گذارد؟

چگونه هاست سایت شما بر سئو اثر می گذارد؟ برای استفاده از مزایای سئو ، کسب و کارها ابتدا باید اطمینان حاصل کنند که هاست وبسایت آنها یک هاست وب […]

تفاوت صفحه لندینگ و وبسایت چیست؟

تفاوت صفحه لندینگ و وبسایت چیست؟

تفاوت میان صفحه لندینگ و وبسایت چیست؟ صفحه لندینگ چیست؟ صفحه لندینگ یک صفحه وب مستقل است که برای یک هدف خاص طراحی شده است. این صفحه یک ابزار همه […]

چگونه XML-RPC را در وردپرس غیرفعال کنیم

چگونه XML-RPC را در وردپرس غیرفعال کنیم

چگونه XML-RPC را برای امنیت بهتر وردپرس غیرفعال کنیم احتمالا نمی دانستید که باید XMLRPC را در وب سایت وردپرس خود غیرفعال کنید. امروزه با سرعت بیشتر اینترنت، عملکرد XML-RPC […]

بررسی 6 صفحه ساز با قابلیت کشیدن و رها کردن وردپرس

بررسی ۶ صفحه ساز با قابلیت کشیدن و رها کردن وردپرس

بررسی شش مورد از بهترین صفحه سازهای وردپرس صفحه ساز وردپرس به شما این امکان را می دهند که بدون نوشتن هیچ کدی طرح وبسایت خود را ایجاد، ویرایش و […]

انجام تست سرعت وبسایت اصولی چگونه است؟

انجام تست سرعت وبسایت اصولی چگونه است؟

چگونه به درستی تست سرعت وبسایت را اجرا کنیم (۸ مورد از بهترین ابزارها) بهترین ابزارها برای اجرای تست سرعت وبسایت ابزارهای تست سرعت و نظارت بر عملکرد وبسایت رایگان […]