تفاوت صفحه لندینگ و وبسایت چیست؟
آیا قصد دارید تفاوت صفحه لندینگ و وبسایت را بدانید؟ بسیاری از کسب و کارهای کوچک نمیدانند که آیا باید یک صفحه لندینگ (صفحه فرود) ایجاد کنند یا یک وبسایت کامل تا حضور آنلاین خود را به نمایش بگذارند. در این مقاله تفاوت میان صفحه لندینگ و وبسایت و همچنین اینکه کدام یک را باید برای کسب و کار خود ایجاد کنید را به شما توضیح خواهیم داد.
تفاوت میان صفحه لندینگ و وبسایت چیست؟
آنچه میخوانید:
صفحه لندینگ چیست؟
صفحه لندینگ یک صفحه وب مستقل است که برای یک هدف خاص طراحی شده است. این صفحه یک ابزار همه کاره است که میتواند در بازاریابی، تبلیغات و کمپینهای نسل پیشگام استفاده شود. همچنین میتواند به عنوان یک coming soon website (به زودی وبسایت راهاندازی میشود) برای یک تجارت، یک وبسایت تک صفحهای به تنهایی، یک صفحه فروش محصول و موارد دیگر همچون لینک داده شده شما در صفحههای اجتماعی استفاده شود.
صفحات لندینگ به طور خاص برای مواردی که بالاتر ذکر شد طراحی میشوند. آنها ویژگیهای طراحی منحصر به فردی دارند که انجام عمل مورد نظر را برای کاربران آسانتر میکند. این اقدام میتواند ثبت نام در لیست ایمیل، خرید محصول، پر کردن فرم و موارد دیگر باشد. این اقدامات به عنوان “Call To Action“ یا CTA شناخته میشوند.
به طور کلی هدف صفحات فرود به حداقل رساندن حواسپرتیهایی است که میتواند کاربران را از خود دور کند و تمام اطلاعاتی را که برای انجام اقدام لازم دارند در اختیار آنها قرار دهد. یک صفحه لندینگ همچنین میتواند به تنهایی یک وبسایت مستقل با بخشهای مختلف باشد که همگی منجر به یک فراخوان واضح برای اقدام (Call to action) میشوند.
وبسایت چیست؟
وبسایت مجموعهای از صفحات لندینگ و بخشهای مختلف است که به کاربران شما کمک میکند آنچه را که به دنبال آن هستند پیدا کنند(البته پاسخ به سوال “وبسایت چیست” میتواند بسیار طولانیتر باشد). به عنوان مثال یک وبسایت تجاری معمولی میتواند یک بخش درباره ما (درباره شرکت)، یک صفحه وبلاگ جداگانه (آموزش ، اخبار و مقالات)، یک صفحه تماس با ما، صفحات محصولات و خدمات و موارد دیگر داشته باشد. انواع مختلفی از وبسایتها وجود دارد و همه آنها میتوانند صفحات مختلفی برای ویژگیهای مختلف داشتهباشند.
آیا یک وبسایت یک شیوه متفاوت از لندینگ پیج است؟
برخلاف صفحه لندینگ، یک وبسایت میتواند چندین صفحه اطلاعات با اهداف و مقاصد متفاوت داشته باشد. هر صفحه در یک وبسایت به اندازه یک صفحه لندینگ بر روی تبدیل متمرکز نیست.
به عنوان مثال، یک وبسایت تجاری ممکن است از کاربران بخواهد که اطلاعاتی در مورد تمام محصولات و خدماتی که ارائه میدهند به دست آورد. همچنین ممکن است به کاربران چندین روش برای اقدام بدهد (مانند خرید، درخواست قیمت، پیوستن به لیست ایمیل، دنبال کردن در رسانههای اجتماعی و موارد دیگر).
انواع مختلف وبسایتها اهداف متفاوتی دارند و یک وبسایت راههای بیشتری برای جذب مخاطب به آنها میدهد. یک وبسایت همچنین میتواند توسط چندین صفحه لندینگ برای کمپینهای بازاریابی خود پشتیبانی شود. به عنوان مثال یک وبسایت دارای سیستم عضویت ممکن است از یک صفحه لندینگ برای یک طرح اشتراک استفاده کند یا یک فروشگاه آنلاین ممکن است بخواهد یک صفحه لندینگ پیش از راهاندازی برای یک محصول آینده ایجاد کند.
صفحه لندینگ در برابر وبسایت – کدام یک را باید انتخاب کرد؟
بسیاری از کاربران درگیر تصمیم گیری میان صفحه لندینگ در برابر وبسایت و انتخاب هر کدام هستند. پاسخ در نیازهای خود و آنچه میخواهید برای کسب و کار خود به دست آورید نهفته است.
اگر میخواهید به سرعت محصولی را راهاندازی و معرفی کنید یا یک حضور آنلاین برای کسبوکار خود ایجاد کنید و مشتریان بالقوه را جذب کنید، در این صورت یک صفحه فرود راهی آسان برای پیش رفتن است. (البته وبسایتهای تک پیج (Single Page) نیز به نوعی صفحه فرود هستند چرا که عموماً تمام اطلاعات کسب و کار خود را در یک صفحه میگنجانند)
از سوی دیگر اگر میخواهید یک حضور آنلاین چند صفحهای برای کسبوکار خود ایجاد کنید، از سبد خرید الکترونیکی، فروش دورههای آنلاین، راهاندازی وبلاگ و موارد دیگر استفاده کنید، در این صورت یک وبسایت بهتر خواهید بود.
به یاد داشته باشید که همیشه میتوانید یک صفحه لندینگ را به عنوان یک وبسایت تک صفحهای ایجاد کنید. همچنین میتوانید با رشد کسب و کار خود، صفحه لندینگ خود را به یک وبسایت کامل تبدیل کنید. به طور مشابه، شما همچنین میتوانید یک وبسایت کامل با چندین صفحه ایجاد کنید و همچنان صفحات لندینگ را برای کمپینهای خاص بصورت جداگانه از لحاظ طرح و محتوا، اضافه کنید.
برای ساختن صفحه لندینگ یا وبسایت به چه چیزهایی نیاز دارم؟
برای ایجاد یک صفحه لندینگ یا یک وبسایت به یک دامنه و یک حساب میزبانی وب نیاز دارید. نام دامنه محل وبسایت یا صفحه لندینگ شما (به عنوان مثال persiacoders.com) است. این همان چیزی است که کاربران شما برای مشاهده صفحه فرود یا وبسایت شما در مرورگر خود تایپ میکنند.
حساب میزبانی وب (Hosting) جایی است که صفحه لندینگ یا فایلهای وبسایت شما در آن ذخیره میشود. خریداری هاست و دامنه بطور معمول برای دامنه سالانه (یا چند ساله) و برای هاست میتواند ماهانه و سالانه باشد.
WordPress بهترین سازنده وبسایت در جهان است و ایجاد یک وبسایت یا ایجاد صفحات لندینگ را بسیار آسان میکند. به سادگی وارد حساب هاست خود شوید و سپس وارد داشبورد حساب وردپرس خود شوید.
چطور یک صفحه لندینگ و یا وبسایت برای کسب و کارم راهاندازی کنم؟
شما میتوانید از انواع پوسته (Theme) براساس سلیقه خود انتخاب کنید و روی وردپرس راهاندازی و شخصیسازی کنید. با کمی سعی و آشنایی با دنیای وب، میتوانید به هدف خود برسید اما اگر وقت و دانش اینکار را ندارید، میتوانید از طراحان و توسعه دهندگان وب کمک بگیرید.
وردپرس دارای یک ویرایشگر قدرتمند است که به شما امکان میدهد به راحتی عناصر طراحی و محتوا را به عنوان بلوک به صفحات خود اضافه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر، آموزش ما در مورد نحوه استفاده از ویرایشگر وردپرس را ببینید.
نکته: برای راهاندازی وبسایت خود به کمک نیاز دارید؟ ما میتوانیم به شما در طراحی وب ، کدنویسی ، توسعه و ایجاد رتبه در گوگل کمک کنیم.
قدرت واقعی وردپرس از افزونههای آن ناشی میشود. افزونهها مانند برنامههایی برای وبسایتهای وردپرس شما هستند که میتوانید برای گسترش ویژگیها آن را نصب کنید. با بررسی گزینهها توسط ما از افزونههای ضروری وردپرس شروع کنید.
امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تفاوت میان صفحه لندینگ و وبسایت را بیاموزید.
Com در برابر Net – تفاوت میان پسوندهای دامنه چیست
Com یا Net – تفاوت میان پسوندهای دامنه چیست آیا تا به حال فکر کردهاید که تفاوت میان پسوندهای نام دامنه com. و net. چیست؟ انتخاب نام دامنه مناسب بسیار […]
چگونه محتوای سرقت شده در وردپرس را پیدا و حذف کنیم
چگونه به سادگی محتوای سرقت شده در وردپرس را پیدا و حذف کنیم (پنج روش) در این مقاله ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه میتوانید محتوای سرقت شده […]
۱۵ موردی که باید قبل از تغییر تم وردپرس انجام دهید
پانزده موردی که باید پیش از تغییر تم وردپرس انجام دهید اقدامات قبل از تغییر تم وردپرس در این مقاله چک لیستی از کارهایی که باید پیش از تغییر قالب […]
رفع خطای ایجاد اتصال به پایگاه داده در وردپرس
هیچگونه خطای ایجاد اتصال به پایگاه داده در وردپرس را برطرف کنیم آیا خطای «خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده» را در وبسایت وردپرس خود مشاهده میکنید؟ این یک خطای […]
هاست وبسایت شما چگونه بر سئو اثر می گذارد؟
چگونه هاست سایت شما بر سئو اثر می گذارد؟ برای استفاده از مزایای سئو ، کسب و کارها ابتدا باید اطمینان حاصل کنند که هاست وبسایت آنها یک هاست وب […]
چگونه XML-RPC را در وردپرس غیرفعال کنیم
چگونه XML-RPC را برای امنیت بهتر وردپرس غیرفعال کنیم احتمالا نمی دانستید که باید XMLRPC را در وب سایت وردپرس خود غیرفعال کنید. امروزه با سرعت بیشتر اینترنت، عملکرد XML-RPC […]